“Trendy” na rok 2022

Aké TRENDY ovládnu svet na rok 2022? Budú sa niesť v znamení farieb a oversize oblečenia. A každá žena, ktorá je aspoň trocha v Móde zbehlá, si nenechá újsť príležitosť zadovážiť si niečo trendové pre tento rok.

Bude toho naozaj viac. Začneme fialovým odtieňom roka 2022 – VERY PERI, ktorý sa bude vznášať okolo nás kam sa pohneme. Zaradili ich do svojich kolekcií aj svetové Módne domy, ktoré sa o farbe vyjadrili, že je “životabudčimom” a tiež začala vystupovať v nových kolekciách u tvorcov Módy ako VERSACE, ARMÁNY, GUCCI a ďalší.

Ďalším Trendom budú oversize bundy, kabáty a saká, ktoré práve tento rok prichádzajú do kurzu. Móda je nevyspytateľná a tak Módny nadšenci v trendoch by mali mať pár kúskov vo veľkosti XXL. Do pozornosti prichádzajú aj bundy v strihu “Boyfriend” hodia sa skvele k šatám či rifliam.

Sequin trend – teda všetko, čo sa ligoce a to sú FLITRE. Ak ste milovníčkou trblietok, glitrov, lesku a ligotu – váš rok je práve teraz. Ligotavé materiály sa vracajú do Módy a nie sú určené len pre večerné róby. Tento rok môžete flitrované kúsky zaradiť aj do denného oblečenia a budete trendy.

Nohavice patria do ženských šatníkov už dlhú dobu. Väčšina žien si ich oblieka k rôznym príležitostiam. Takže Trendy neminú ani nohavice. Do pozornosti prichádzajú voľné zvonové širšie nohavice a predovšetkým s vysokým pásom. Sú pohodlné a veľmi príjemne sa nosia.

Plisované sukne sú tu už nejaký rok, ale práve tento 2022 je na ne upriamena mimoriadna pozornosť. Jednoducho sú v kurze. Ak doma žiadnu nemáte, naozaj si treba minimálne jednu zadovážiť. Sú veľmi praktické a môžete ich skombinovať naozaj s čímkoľvek.

Napríklad ak si k nej dáte oversize sako, cez neho opasok a vysoké čižmy budete vyzerať veľmi šik. Plisovaná sukňa je dosť praktický kúsok, ktorý sa vám vo vašom šatníku naozaj hodí.

Kabelky patria medzi najobľúbenejšie doplnky každého ženského outfitu. Medzi trendy tento rok patria malé až mini kabelky, ktorými môžete obohatiť svoj šatník. A tento rok sa prezentujú vo výraznejších farbách. Ak vám takáto kabelka chýba, zadovážte si minimálne jeden kus.

Trendy na rok 2022 uzavrieme doplnkom nazývaným tiež – chain belts – výrazné reťazové opasky, ktoré tento rok budú kraľovať medzi doplnkami. Je umenie vedieť správne zvoliť doplnky ku každému outfitu, aby dotvorili a podtrhli požadovaný efekt. Tieto opasky môžete využiť predovšetkým k „baggy“ nohaviciam alebo minisukniam.

Toto je pár typov na Trendy, ktoré k nám prichádzajú v roku 2022. Je len na nás, ako ich zaradíme do našich šatníkov a či vôbec. Tu treba zvážiť, či sú tieto Trendy pre nás vhodné, či ladia s našim životným štýlom.

Je treba si dobre premyslieť, či si zadovážime trendové oblečenie, pretože životnosť týchto zvrškov a doplnkov je veľmi krátka a časovo obmedzená. Teda, či je vhodné do nich investovať. Ďalším dôležitým aspektom je, či je pre nás vkusné, či nám pristane a či to vieme „nosiť“. Je tiež dôležité sa v tom cítiť pohodlne.

Či už sa necháme ovplyvniť módnymi trendmi alebo nie, je dôležité vedieť, že všetko treba robiť s mierou. A výnimkou nie sú ani Módne trendy, ktoré k nám prichádzajú tak rýchlo, ako odchádzajú.

Majte krásny deň a Tvorte si svoj Módny svet.

Pridaj komentár